• 1

HOE WERKT ARLETA TUINONTWERP?

Het ontwerp van uw droomtuin begint altijd met een persoonlijke kennismaking: met u, uw wensen, uw tuin en uw budget. Uw wensen en uw budget bepalen de mogelijkheden voor uw tuinontwerp. Wilt u bijvoorbeeld een volledig tuinontwerp of creëert u uw droomtuin met een nieuw beplantingsplan? Uw wensen vertaal ik door naar vormen en kleuren in uw tuin. En ik vind het leuk om u te verrassen; met een element in uw ontwerp dat u niet direct verwacht, maar waarvan ik weet dat het bij u in de smaak valt!

Tuinschets

Na de kennismaking ontvangt u een geschetste impressie over hoe uw tuin eruit gaat zien. Samen bespreken we deze (potlood)schets en passen we eventuele details aan. Het gaat per slot van rekening om uw tuin! Bij de schets ontvangt u een prijsopgave en na de schriftelijke goedkeuring van zowel de schets als de prijsopgave bevestigt u formeel de opdracht aan Arleta Tuinontwerp.

Eerste tuinontwerp

De potloodschets maakt plaats voor een digitale tekening. Zo krijgt u een duidelijk, gedetailleerd beeld over de sfeer en de inrichting van uw droomtuin: met planten, bloemen, bestrating, kleuren et cetera. Ook hier krijgt u alle ruimte om feedback te geven.

Definitief tuinontwerp

Met het definitief tuinontwerp gaat de verbouwing of aanpassing van uw tuin daadwerkelijk van start! In een overzichtelijk ingebonden map ontvangt u uw tuinontwerp en een prijsopgave van de beplanting. Wilt u uw tuin aan laten leggen door een goed gekwalificeerde hovenier? Geen probleem! Ik werk samen met hoveniers uit de omgeving die uitblinken in de aanleg van tuinen. Namens u vraag ik een offerte op, die u ontvangt bij uw tuinontwerp.

Wat kost het?

De eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte, waarbij u de keuze heeft uit drie basispakketten: een tuinontwerp, een beplantingsplan of een all-in ontwerp. In de prijs inbegrepen zijn de gesprekken, de schets en sfeerimpressie, het uitgeprinte en ingebonden tuinontwerp op A3-formaat, een matenplan en een gedetailleerde werktekening voor de uitvoerders.

GROEN IS RUST – RUST IS GENIETEN – GENIETEN IS GELUK

Tuinontwerp Arleta | info@tuinontwerp-arleta.nl | www.tuinontwerp-arleta.nl | 06 - 12 08 15 44