• 1
  • 2

EEN MOOIE TUIN VERDIENT REGELMATIG ONDERHOUD

Zijn uw vingers niet zo groen als dat u hoopt? Ontbreekt het u aan tijd en kunt u uw tuin niet de aandacht geven die het verdient? Ik bied u een helpende hand: door u te voorzien van nuttige en bruikbare onderhoudstips en/of door uw tuin regelmatig te onderhouden. Zo blijft uw tuin in optimale conditie. En u krijgt uw rust waardoor u nog beter kunt genieten. Dat genieten draagt bij aan de vergroting van uw levensgeluk!

Groot tuinonderhoud of klein tuinonderhoud

Voorafgaand aan het gesprek lopen we samen door de tuin. U vertelt mij uw wensen en ik adviseer wat u het beste met bepaalde planten, struiken of bomen kunt doen. Het onderhoud aan kleinere beplanting en hagen doe ik voor u. Wanneer er bomen gerooid of hoge hagen gesnoeid moeten worden, bespreken we welke hovenier we inschakelen voor de klus. Ik vraag voor u de offerte op, zodat u weet wat het gaat kosten. Ook de eventuele aanschaf van nieuwe beplanting komt uitgebreid aan de orde. Zo stemmen we vooraf onze onderlinge wensen en verwachtingen af.

Wat kost het?

U betaalt voor het tuinonderhoud een vast uurtarief. In ons voorbereidend gesprek ontvangt u een raming van de benodigde tijd en de bijbehorende kosten.

GROEN IS RUST – RUST IS GENIETEN – GENIETEN IS GELUK

Tuinontwerp Arleta | info@tuinontwerp-arleta.nl | www.tuinontwerp-arleta.nl | 06 - 12 08 15 44